Annons

Annons

Jam(en) visst katten ska det vara sång till jul!

Ser jag trött ut? Inte så konstigt! Huset tycks ha fått musikfnatt så här i snötider. Oh Holy Night och Stilla Natt varvas med Mistletoe And Wine, Fairytale  of New York och White Christmas.

Jag har länge tränat på att sjunga upp ytterdörren och kylskåpsdörren, dock inte med de bästa resultat. Men nu inser jag att jag måste lägga mig till med en lite lenare, kattungelik stämma för att lyckas. Och kanske också med lite jämna konstpauser emellan. Mina kollegor som sjunger fina stämmor till kända julmelodier ute på nätet har ju lyckats fånga storpublik ute på Internet.

Annons

Så se upp, nu ligger jag i hårdträning – jag ska bli den förste katten som ska stämma upp i Karl Bertils julafton. Världen – är du redo för Svart Katts Enmansband?!

Tills dess bjuder jag (och matte) på tips på mina Kattjamarkollegor. Gör som jag, sjung med!

Feliz Navidad:

Auld lang syne:

Rudolf med röda mulen:

Stilla Natt:

White Christmas:

http://youtu.be/-EcMGoXWWH8

Jingle Bells:

 

 

 

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar