Annons

Annons

Äntligen!

Så doftar jag träolja om händerna igen. Rivsår på armarna, trasiga naglar, rufsigt hår och träningsvärk i axlarna, men vad tusan gör det – nu är ju våren och trädgårdssäsongen här på allvar!

Eftersom jag inte hunnit vara ute på täppan under kvällarna förra veckan var det lite av en glädjechock att se så mycket som hänt på bara några varma dagar. Kejsarkronorna är snart redo att slå ut, alla gula vintergäck har vissnat och lämnat plats åt den blå våren med scillor och snart också pärlhyacinter och flera års julgruppshyacinter.

Annons

Egentligen är jag bara halvvägs med att klippa bort vissna växter och samla ihop löv, men den här helgen var vi bara tvungna att satsa på uteplatsen. Några halvruttna plankor behövde bytas, trätrallorna skulle ut – tvättas och sedan oljas. Härligt – nu är grunden för ett skönt uteliv lagt.

Det Katten uppskattar allra mest är att gräset vuxit rejält. Likt ett får betar han ivrigt för att kunna få upp hårbollar. Sedan leker han häst och rullar runt för att avslutningsvis hitta en mysig plats i rabatten där han bara kan ligga och mysa och studera världen!

Maud Holmberg Klyft

 

 

 

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar