Annons

Annons

Sömn – en underskattad syssla!

bild5Godmorgon. Sovit gott? Jag har!

Sedan det blev varmare ute och jag åter blev Trädgård-Katt har jag sussat bättre än någonsin. Att jaga humlor, testa gräsets smak och spana i buskarna efter Grannkatt tar ju på krafterna, även ett pälsdjur kan bli vårtrött!

Annons

Just nu håller jag också på att prova ut husets bästa sovplats. Fönsterkarmen är bra – där kan jag hålla koll på täppan. Hos matte i sängen är också gott, då brukar jag få kli under hakan och kan dessutom se till att hon kommer upp i tid. Soffan – jätteskön att slappa i. Fast egentligen föredrar jag trånga, mysiga kyp-in. Vasken vid söderfönstret är toppen när solen värmer! En trång skokartong likaså. Sen har jag en favorithylla i garderoben, ovanpå mattes sommarbyxor.

 

I natt hittade jag en ny favoritbädd. Lyckades äntligen att bända upp en skåpsdörr där det förvaras nytvättade kläder som ska strykas. Som gjort för en god kattnatt! Och jag måste medge att det var rätt dråpligt att se matte fara runt genom huset och leta efter mig i morse. Där låg jag längst in och flinade i smyg. Fast när jag hörde henne öppna kylskåpsdörren och ropa ”grädde” – då var jag ju tvungen att ge mig till känna…

Svart

(Maud Holmberg Klyft)

Rabattkatt.

Brickkatt.

IMG_67771Vaskkatt.

Soffkatt.

bild2 Skåpkatt.

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar