Annons

Annons

Men hur ska det här gå?

 

Jag erkänner – jag är kluven. Å ena sidan är det alldeles fantastiskt. Å andra sidan undrar jag – vad ska egentligen blomma i juni? Och prunka i juli? Det är inte bara en ros utsprungen, det är flera som fått glädjefnatt under helgens sommarhetta och både blommar och doftar fantastiskt. I maj! Lyckligtvis kommer ju en del rosor igen och avlöser varandra sommaren lång. Men de flesta gammaldagsrosorna har ju bara en omgång…

Annons

Första rhododendron är redan vissen och överblommad. I helgen har också vallmo och prästkragar/baldersbrå slagit ut. Visst är det fantastiskt, men samtidigt är jag rädd att sommaren ska ta slut lika snabbt som den kommit. Hoppas jag har fel. Vi har i alla fall blåklinten kvar att längta efter!

Fortsätter det så här är det dags att göra rosensaft och svalka sig med. Smakar sommar länge!

rosor

 

LÄS OCKSÅ

(29)

Kommentera

Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar