Annons

Annons

Men hur ska det här gå?

 

Jag erkänner – jag är kluven. Å ena sidan är det alldeles fantastiskt. Å andra sidan undrar jag – vad ska egentligen blomma i juni? Och prunka i juli? Det är inte bara en ros utsprungen, det är flera som fått glädjefnatt under helgens sommarhetta och både blommar och doftar fantastiskt. I maj! Lyckligtvis kommer ju en del rosor igen och avlöser varandra sommaren lång. Men de flesta gammaldagsrosorna har ju bara en omgång…

Annons

Första rhododendron är redan vissen och överblommad. I helgen har också vallmo och prästkragar/baldersbrå slagit ut. Visst är det fantastiskt, men samtidigt är jag rädd att sommaren ska ta slut lika snabbt som den kommit. Hoppas jag har fel. Vi har i alla fall blåklinten kvar att längta efter!

Fortsätter det så här är det dags att göra rosensaft och svalka sig med. Smakar sommar länge!

rosor

 

(29)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar