Annons

Annons

I´m dreaming of a white Christmas…

I´m dreaming of a white Christmas…

Självklart kan även katter längta efter en stämningsfull jul. Speciellt en Svart katt som jag som ju alltid blir lite extra tjusig i vit bakgrund.

Ibland försöker jag lura matte genom att låtsas som att jag älskar snö. Om jag sitter vid dörren och försöker sjunga upp den tillräckligt länge så händer det att husets folk inte står ut utan släpper ut mig. Snön där ute är ju kall och eländig, men jag brukar ta en hopp-och-skutt-runda på 30 sekunder för att jag vet att när jag kommer in så blir det ofta en extra godbit eftersom jag ser så frusen och eländig ut…

Annons

Nej, ska jag vara ärlig så föredrar jag att sitta bakom en vit julgardin och spana ut över nejden och studera världen.

 

Eller än hellre, gosa i soffan – det är den vita julen jag riktigt längtar efter!

Även matte hade äntligen insett att en svart katt behöver ha en alldeles egen filt, eller fårfäll, att gosa in sig i så här i december. Min är förvisso både fusk-får och tvättbar – men för den skull inte mindre mysig. Så jag bryr mig inte speciellt mycket om det blir snö eller tö den 24:e. Jag kommer få en riktigt vit, varm, hårig och mysig jul i år – i min soffa!

 

Allas vår Bing:

 

 

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar