Annons

Annons

Höst på tork

118

 

121Så var det dags att ta farväl av sommaren 2013. På riktigt denna gång, misstänker jag. Sommardagarna har ju återkommit flera gånger denna fantastiska höst – men nu är sommartiden slut, mörkret har vunnit mark och första riktiga höststormen är på väg. För en vecka sedan njöt jag av höstlöv i fantastiska färger. Nu har de flesta torkat och blåst av träden.

Annons

Rädda vad som räddas kan och bädda  för vintern. Så var dagens tema för utelivet på Täppan. Katten, som nyligen fick en ofrivillig simtur i dammen som resultat av jakten på oinbjuden kattkollega, höll sig långt ifrån denna farliga blöta plats. Lite gräsbetande och sedan blev det mest stillsamt spanande. Själv sorterade jag blommor, många fick vintervila i källaren, andra åkte på komposten och några fick flytta in i köket.

126Överlevare?

Ska bli spännande och se om de gröna citronerna kan bli gula inomhus i år, det har ju hänt förr. Och kommer chilin att överleva i köksfönstret ännu en säsong? Björnbären är nästan slut nu, men köksfönstret lyser av härliga äppelringar på tork. dekorativt – och så gott i müsslin i vinter!

Maud Holmberg Klyft

087

Höstglöd – snart ett minne blott …

128

En vecka mellan bilderna …

800

 Simma i damm? Nej, tack. Inte igen…

 

 

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar