Annons

Annons

Födelsedagskatt

Det är inte varje dag man nollar, men det gör jag idag! Min första nolla, och för en katt är det ungefär som om en husse eller en matte skulle fylla 50. Alltså är dagen min – och jag har fått äran att  skriva dagens blogginlägg också!

Annons

Jag är alltså nu en nobel herre i mina bästa år som förväntar mig att bli behandlad som en sådan. Lite oförskämt tyckte jag allt att det var i morse när matte inte behagade tassa upp och gratulera mig i tid. Trots att dagen är min så fick jag hoppa upp i sängen och nafsa hennes näsa innan jag fick liv i henne.

När jag var liten fick jag mest leksaksmöss och bollar på min dag – men nu när jag skulle fylla tio gjorde jag tidigt klart att det var mat som stod på min önskelista. Människomat! Absolut inte någon kattmat på burk, jag är ju finsmakare. Det där med ”Om katten själv får välja” eller ” A Feast for Your Cat” – det har inte något fyrbent pälsdjur hittat på!

Grädde till frukost och oxkött-bitar till middag, det är vad som gäller för en Svart 10-åring. Sen kunde jag njuta, lata mig och drömma gott i eftermiddags. Jag valde en av mina favoritplatser, på mattes nytvättade kläder i hennes garderob – idag kunde hon ju inte skälla på mig!

(0)

2 kommentarer

 


Annons

Annons

Laddar