Annons

Annons

Fångad av naturens morgondusch

Jag önskar att jag också hade kunnat se så där oförskämt fräsch och pigg ut efter min morgondusch!Täppan fullständigt strålade i morgonsolen och små silverpärlor blänkte överallt. Tänk vad ett tidigt morgonregn gör gott för naturen, speciellt som solen letar sig fram efteråt och sakta frotterar löv och blommor torra efteråt.

Annons

Det blev inte mycket läst i tidningen i morse och jag hann inte heller fixa frisyren, men vad gör det när jag tassade runt i det blöta gräset och fångade sensommarminnen med kameran. Katten var lite sur eftersom hans koketta trampdynor inte alls är förtjusta i det blöta.

Den sista lilla vattendroppen jag försökte ställa in skärpan på var ovanligt stor – och mer guldfärgad än silverskinande. När jag fått på läsglasögonen förstod jag varför – det var en minisnigel (snäcka)  som slingrade sig under en kvarglömd liten druvklase. Den som väntar på russin väntar på något gott!

Maud Holmberg Klyft

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar