Annons

Annons

Bilden ljuger – jag är alltid söt!

Blä!!!

Matte har en ovana som jag inte  gillar –  hon ska jämt fotografera mig. När jag sover, när jag jagar mal, när jag äter, när jag myser i gräset..

Jag kan inte riktigt förstå varför, hon har ju redan tusentals bilder av sin stilige Katt. Ibland blir jag riktigt irriterad och gör fula miner åt henne. Det kan hon gott ha när hon nu ska envisas med att dra fram kamera eller mobiltelefon rakt i ansiktet på mig. Ibland sitter hon och skrattar åt resultatet också, den onda och oförskämda människan.

Annons

Förstår hon inte varför jag räcker ut tungan?

Man kan väl inte alltid vara nyputsad i pälsen och pluta lite lätt förföriskt på nosen?

Jag är som jag är – en osedvanligt vacker Katt. att jag sen inte alltid blir fager på bild, det har väl sin förklaring. Photoshop eller nåt…

Men visst – jag bjuder så gärna på de värsta knäppen – om det nu kan roa någon. Matte till exempel …

Svart

 

Så här söt är jag egentligen – alltid!

 

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar